CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 22, 2011

sayang sayang sayang !

sayangg , I MISS YOU duhh :(

bila lha kita nak jumpa kan ? tak sabar duhh ,
24jam asik OTP + tengok gamba , apee yang dapad ? Hurmm , --'
2tahun kita kenal , tapi sekali punn tak pernah jumpa kan ?
jealous gila bila tengok kawan-2 babe jumpa Boyf dorang ,
24jam date sama-2 , Pfft -,-
jealous jealous !
tapi kan kan , act kita jauh punn . hati kita selalu dekad kan sayangg ? :)
sayangg , babe kan kan . sayangg sangat sangat dekad biee ,
i dunno why , exboyf yang laen senang jerr lupakan , walaupun lambat , tapi biee ?
langsung tak bole , act dah macam-2 biee buad dekad babe . apee yng bie pakai haa ?
HAHA xD , mybe biee cinta pertama babe kodd kan .
yeahhh :) , cinta pertama memng susah nk lupakan .
sayangg , jangan tinggal kan babe lagi okay ?
cukup lhaa benda yang lepas tuhh ,
act babe untung sangat dapad biee , sebab kan . biee baek , penyabar , caring , tapi biee EGO lebihh :p , nak taotak kenapa everyday kita sik nak gadoh jer ? sebab dua-2 EGO , yang babe taknak mengalah , yang biee tuu ? tak pernah nak faham babe :(
babe suke jealous ? hayy , mesti lha gilaa . babe jealous sebab sayangg dekad biee ,
taknak biee kena rampas dengan orang laen , FAHAM ?
biee tuu , sik sik dea . sampai biee cakap apea ? dea first friend dalam FB , so what ?
kesah pulak babe ? dea tuu semak lhaa , menyampah . rasa nak block FB dea , tapi biee kan sayangg dea kan ? lalalalala ~ okayy :)
bila on FB biee , Pfft . sumpah SAKEDHATI !
kalau notification , tak ada dea ? memng tak bole kan ? Huiihuii , * saba eysya , smile ^ ____ ^
then ,friend dalam FB biee tuu , minah minah tuu tak bole lagi HOT ke ?
semua nak tayang kenapa ? pkr bagus lhaa pakai baju tak cukup kain tuu ?
okengg , malas nak membebel panjang , bak kata dalam iklan 7up * IKOT SUKE YOUU :)

chill babe , Iloveyouuuu never n never hairul effendi :)

No comments: